Gaiakruiden op de Ommelander Markt

Gaia Kruiden staat op  zaterdag 14 oktober  weer op de  Ommelander Markt in Groningen! 

Met veel kruidenthee, kruidenzalf, siroop, enzovoort  van dit jaar geoogste en verwerkte kruiden!

We zijn er van 10:00 tot 16:00 uur.

https://www.ommelandermarkt.nl/


Hulp gezocht!

Zoals velen wel weten woon ik op een prachtige locatie waar ik me bezig mag houden met tuinieren: moestuin, kruidentuin en gemende borders. Ik heb er mijn bedrijf Gaia Kruiden, waar ik kruidenthee en andere kruidenproducten maak en verkoop, en wandelingen geef. In de nabije toekomst wil ik dit graag uitbreiden met lessen over kruiden.

Het stukje grond wat we hebben (het totale perceel is 5000 m2) zijn we de afgelopen jaren intensiever gaan gebruiken voor Gaia Kruiden. Er is al meer uit eigen tuin geoogst en verwerkt! Inmiddels is er ook een plantenkraam waar met name heilzame/eetbare kruidenplanten te vinden zijn. Alles bij elkaar zijn er best veel verschillende taken en werkzaamheden. Graag zou ik daar wat hulp bij willen; dus zoek ik vrijwilligers!

Lijkt het je leuk om je handen uit je mouwen te steken? In de buitenlucht bezig te zijn? Ervaring op doen met moestuinieren? Al doende van alles leren over geneeskrachtige kruiden? Meehelpen met de kruidenbereidingen? Of bij klus- of verfwerk? Een paar uurtjes per week, een bepaalde klus of iets langer in de zomer als het klikt. Allemaal mogelijk. Er is vast wel iets te bedenken. Je hoeft geen ervaring te hebben, het is wel fijn als je affiniteit hebt met tuinieren. De basis van het kruidenwerk is bij Gaia Kruiden nou eenmaal tuinonderhoud!

De tuin is gul als we er goed voor zorgen en er is naast de ervaring, kruidenkennis opdoen, inspanning/ontspanning, frisse buitenlucht vast ook nog wel wat over van de oogst!

Aanmelden via mail naar info@gaiakruiden.nl of stuur een appje via Telegram of Whatsapp 06 57338186. Ik hoor graag van je!