Gaia Kruiden op de Art & Craft X-mas fair 

Zondag 17 december zijn we in Den Andel op de Art & Craft X-mas fair.

Een hele gezellige markt binnen in Andledon (Kruisweg 6)  van 13.00 tot 18.00 uur. 

Leuke kramen met mooie, zelfgemaakte spullen.

Live muziek en gratis toegang!

Wij nemen mee:

kruidenthee, kruidenzalf, lippenbalsem, tinctuur, voetenbadzout, siroop, Glühwein kruiden en Kerst thee in mooie potjes, smudgesticks en thee assecoires.

 


Hulp gezocht!

Lijkt het je leuk om je handen uit je mouwen te steken? In de buitenlucht bezig te zijn? Ervaring op doen met moestuinieren? Al doende van alles leren over geneeskrachtige kruiden?  Een paar uurtjes per week, een bepaalde klus of iets langer in de zomer als het klikt. Allemaal mogelijk. Er is vast wel iets te bedenken. Je hoeft geen ervaring te hebben, het is wel fijn als je affiniteit hebt met tuinieren. De basis van het kruidenwerk is bij Gaia Kruiden nou eenmaal tuinonderhoud!

 

Het stukje grond wat we hebben (het totale perceel is 5000 m2) zijn we de afgelopen jaren intensiever gaan gebruiken voor Gaia Kruiden. Er is al meer uit eigen tuin geoogst en verwerkt! Inmiddels is er ook een plantenkraam waar met name heilzame/eetbare kruidenplanten te vinden zijn. Alles bij elkaar zijn er best veel verschillende taken en werkzaamheden. Op dit moment word ik op  dinsdag en donderdag  bijgestaan door vrijwilligers. Voel je welkom als jij daar ook deel van wil  uitmaken!

De tuin is gul als we er goed voor zorgen. Naast de ervaring, kruidenkennis opdoen, inspanning/ontspanning, frisse buitenlucht is er vaak wat over van de oogst!

Aanmelden via mail naar info@gaiakruiden.nl of via contact .

Ik hoor graag van je!